Indblæsningsaggregater VEKA

SALDA VEKA Int. EKO

  • Aggregat med EC ventilator og indbygget automatik, motor-spjæld,filtervagt, filter samt varmeflade på el- eller vand.
  • Luftmængde fra 400 til 4.000 m³/t.
      
      
 

SALDA Beregningsprogram

  

Indblæsningsaggregater Veka er ventilationssystemet til dig, der har brug for 100% frisk luft, der samtidig opfylder dine krav om temperatur.

Indblæsningsaggregaterne er desuden blandt de mest økonomiske på markedet. Hos Veka-modellerne får du indbygget automatik for større kontrol og nemmere installation.  

Indblæsningsaggregater Veka er et effektivt ventilationssystem til erstatningsluft. Med den korte form og lette vægt er det en ideel model til installation under loftet. På den måde kan aggregaterne benyttes i private hjem og lejligheder såvel som i større haller og til industrielle formål. De største aggregater er ideelle til sportsfaciliteter, varehaller, fødevareproduktion og andre industrielle formål. Desuden egner de andre modeller sig til hjem, klasselokaler, kontormiljøer og lokaler, hvor det er nødvendigt med et opvarmet rum.

Med en indbygget varmeflade får du automatisk opvarmet lokalerne efter de ønskede temperaturer. Aggregaterne kører på el eller vand afhængigt af den valgte model. Ønsker du elvarme, kan du få modellen i 6 forskellige størrelser. Disse størrelser kan hver sikre en luftgennemstrømning på 400, 700, 1000, 2000, 3000 og 4000 kubikmeter per time. Hvis du ønsker en varmeflade med vand, kan du få modellen i 4 forskellige størrelser. Disse sikrer hver en luftgennemstrømning på 1000, 2000, 3000 eller 4000 kubikmeter per time.

Frisk luft med indblæsningsaggregater Veka for bedre indeklima er værdifuldt

Indblæsningsaggregater Veka er blandt de mest økonomivenlige systemer. Med EC-faner får du størst mulig effektivitet, der gavner budgettet såvel som miljøet. Med denne type aggregater får du indblæst 100% frisk luft. Via anlægget får du således renset luften. Ren luft gavner indeklimaet og medarbejdernes effektivitet, brugernes helbred såvel som beskyttelse af varelageret.

For at sikre et bedst muligt indeklima, er det nødvendigt med jævnlige eftersyn af ventilationssystemerne. Derfor har Veka sørget for en let tilgængelighed til de vigtigste komponenter. Med integreret motorspjæld og filtervagt er der ekstra sikring på vedligeholdelsen af maskinen. Du er derfor også sikret, at gamle bakterier bliver bortfiltreret, mens frisk luft bliver indblæst. Med indblæsningsaggregater Veka får du færre lugtgener, mindre fugt og minimale støjgener.