Kalorifere

SALDA SAV

  • Kalorifere til vand
  • 4 Størrelser
  • Luftmængde fra 570 - 8.700 m³/t
      
 

 SALDA Beregningsprogram

 

Med kalorifere, også kaldet varmeventilatorer, får du et jævnt opvarmet lokale. Uanset om der er tale om sportshaller eller værksteder, kan kalorifere afhjælpe dyre varmeregninger og sikre en hurtig og behagelig opvarmning af lokaler.

Kalorifere fra SALDA kan fås i 4 forskellige modeller. Her varierer lufttilstrømningen mellem 570 kubikmeter i timen og op til 8700 kubikmeter i timen. Hver model er designet i et enkelt design med fokus på at levere den højeste ydeevne. Med kalorifere fra SALDA får du hurtig og økonomisk opvarmning af små og store lokaler.

Kalorifere fra SALDA spilder mindre

Modellerne fra SALDA bruges oftest i større lokaler. Tit ser vi, at opvarmning af større lokaler med højt til loftet ender i kolde gulve og høje varmeregninger. Det sker typisk, fordi al den varme luft siver op under loftet, hvor den kommer meget få til gode. Tendensen bliver altså, at folk skruer yderligere op for varmen uden den store hjælp. Kalorifere fra SALDA kan installeres i loftet og derved sørge for, at varm luft bliver blæst nedad. Luftretningen kan derfor også justeres via lamellerne på gitteret, så luften kan fordeles bedst muligt afhængigt af lokalestørrelsen.

Nem vedligeholdelse for større effektivitet

Det er vigtigt, at ventilationssystemer fungerer optimalt. Gør de ikke det, kører de ikke efter bedste ydeevne og kan i værste tilfælde føre til et ringere indendørsklima. Derfor er det vigtigt at vedligeholde anlæggene. Det er en faktor, som SALDA er sig bevidst. Derfor sørger de for, at alle deres modeller er nemme at efterse og servicere. Alle modeller er desuden designet efter målet om at sikre den højeste ydeevne så effektivt som muligt. Det giver en grønnere energi og en mindre varmeregning. 

Når du skal vælge en kalorifer til dit lokale, er det vigtigt at have flere forskellige faktorer in mente, inden du bestiller. Hvis du gerne vil sikre dig den rette kalorifer, så skal du have de nøjagtige mål på blandt andet rummets størrelse. Du skal desuden også kende til den anvendte isolation af rummet. Når du kender disse informationer, så kontakt os og hør mere om den rette kalorifer for dig.