Modulopbyggede aggregater AmberAir

SALDA AmberAir SW 50 / 50+
Varmeveksleraggregat

  • Det eneste standard aggregat med D1 | L1 | L1 | F9 | T2 | TB1
  • Vekslere: Rotor, modstrøm, kryds og væskekoblet
  • Varmepumpe ved rotorløsning

SALDA AmberAir SW 50 / 50+
Indblæsningsaggregat

  • Indblæsningsaggregat for friskluft
  • Aggregatet kan leveres med ventilator, varme/kølelegeme, filtre og meget mere
  • Specialløsninger efter opgave
 

  

Eurocertificerede og ERP 2018 godkendte modulopbyggede aggregater Amberair er et fleksibelt ventilationssystem. Her får du skræddersyede løsninger med henblik på et sundt og sikkert indeklima for dig, dine medarbejdere og dit lager.

Optimer indeklimaet med modulopbyggede aggregater Amberair og minimer risikoen for fugt og dermed fugtskader, ødelagte lagervarer og syge medarbejdere. Undersøgelser viser, at træthed øges i takt med CO2-tætheden i luften stiger. Med frisk luft gennem et effektivt ventilationssystem har du fundamentet for en større effektivitet hos medarbejderne. Med et ventilationssystem, der sikrer minimal genbrug af luften og højner et rent indeklima, kan du desuden være med til at mindske sygefraværet. Her undgår du nemlig, at gamle og sygdomsfremkaldende bakterier bliver ved med at florere i luften indenfor. 

Tilpasset dine behov med kontrol

Med Modulopbyggede aggregater fra Amberair får du et ventilationssystem, der kan tilpasses større bygninger. Alt efter behov og design får du opfyldt dine behov for luftskifte og genvinding af varme. Med dette højst fleksible ventilationssystem har du rig mulighed for at justere indeklimaet efter dine behov. Her får du løsninger, der er tilrettelagt efter alle typer af klimatiske forhold, uanset om det er tørre eller fugtige klimaer såvel som store udsving i temperaturen. Uanset om du vægter effektivitet eller økonomi højt, får du en løsning, der er tilpasset dine behov.

Med mulighed for smarte automatikkort er du sikker på at kunne kontrollere indeklimaet i dine bygninger. Uanset om vi taler større halls til konferencer, små kontorpladser eller lagerhaller, kan du skræddersy indeklimaet efter behov med disse modulopbyggede aggregater Amberair. Ventilationssystemet kan således benyttes til industriventilation såvel som komfortventilation i forskellige sektioner i bygningen.

Nem service med modulopbyggede aggregater Amberair

Modulopbyggede aggregater Amberair har skræddersyet VentMaster v7 software til 3D-modellering, så du nemt og enkelt kan designe dit modulsystem efter dine behov og ønsker. Du kan vælge mellem modstrømsvekslere, rotorvekslere, krydsvekslere eller væskekoblede batterier. Med modstrømsvekslere får du en effektivitet på op til 94%. Rotorvekslere benyttes typisk til større luftmængder og i forbindelse med fugtighed. Med krydsveksler undgår du blandede luftstrømme, og med væskekoblede batterier får du en temperaturvirkningsgrad på op til 80%. Efter montering er modulerne nemme at vedligeholde. Filtre såvel som ventilatorer og andre servicekrævende komponenter er let tilgængelige gennem ergonomiske døre. 

Ventilationsmodulerne fra Amberair er bygget i høj kvalitet med fokus på simpel modellering for effektive løsninger. Du får et stort udvalg af moduler og komponenter, som kan bruges til indendørs og udendørs brug. Amberairs moduler er opbygget med de nyeste og mest effektive PM ventilatorer og EC-ventilatorer for de mest optimale løsninger. Modulopbyggede aggregater Amberair sikrer en volumenstrøm i tilført luft på op til 80.000 kubikmeter i timen. 

Alle moduler er eurocertificerede og ERP 2018 godkendt.